Medemblik Actueel in andere handen..

MEDEMBLIK – Na 8 jaar lang 24 uur per dag zeven dagen in de week het actuele nieuws te hebben gebracht voor eerst Medemblik en later de hele gemeente Medemblik gaat Medemblik Actueel per 1 mei 2017 over in andere handen.

De drijvende kracht achter de website Henk Prins zegt tegen Medemblik Actueel dat het tijd wordt om iets anders te gaan doen. De nieuwe eigenaar zal de website op de oude voet door blijven zetten en zoals vanouds boven op het nieuws zitten.

“Ik heb het jarenlang met heel veel plezier gedaan maar het kost heel veel energie en deze energie wil ik nu elders gaan gebruiken,, zegt Henk Prins. “Ik wens de nieuwe eigenaar heel veel succes met de website, en veel nieuws toe.,,

Voor de website zelf verandert er niet veel, telefoonnummers en mailadres blijven allemaal gelijk.

Reageren via facebook