12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 06:13
Medemblik Actueel.

Gijs Meijer 14e in Houtse Linies

OOSTWOUD – – Een grote overmacht heeft Piels gister getoond in de Houtse Linies. In de lastige Brabantse voorjaarskoers spatte het veld onder druk van de contiploeg van Han Vaanhold en de stevige wind volledig uiteen.

In de uiteindelijke kopgroep van vijf was Piels met drie renners uitermate goed vertegenwoordigd. De ploeg speelde de overmacht maximaal uit. Met Twan Brusselman, Amsterdammer Dion Beukeboom en Tim Kerkhof werd het volledige podium bezet. Amstelvener Koos-Jeroen Kers etaleerde zijn vorm met een zevende stek.

14e

De jonge Oostwouder Gijs Meijer voerde de troepen van Monkeytown aan met een veertiende plaats. Ploegmaat Stephan Bakker volgde als zeventiende. Slechts 34 renners haalden de eindstreep.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?