Nieuwe uitdaging: De Post Events

MIDWOUD – Op 1 maart 2017 j.l. is het nieuwe label De Post Events gelanceerd door Café de Post en Feel It Events. De Post Events zal de nieuwe evenementenlocatie van West Friesland worden. Voor teambuilding, workshops, puzzeltochten, clinics, themafeesten en nog veel meer, bent u bij De Post Events aan het juiste adres. Of het een bedrijfsfeest, teamuitje, familiefeest of reünie is, voor elke groep heeft De Post Events een gepaste aanbieding.

Café de Post is alweer bijna een jaar in handen van Danny en Monique. Waar ze de sfeer van het café hetzelfde willen houden, hadden ze een aantal nieuwe doelen gesteld. Met Danny’s horeca ervaring wilden ze elke dag een nieuwe, lekkere en betaalbare dagschotel en daarnaast wilden ze Café de Post kindvriendelijker maken. Na het behalen van die doelen is het tijd voor een nieuwe uitdaging.

Evenementenlocatie de Post
Het afgelopen jaar zijn er al vele evenementen bij Café de Post georganiseerd, zoals bijvoorbeeld 10 jaar Snertpop, het Westfries Muziekfestival en de Sintocht Mid- Oostwoud. In samenwerking met Feel It Events, tevens ondernemer uit Midwoud, wil Café de Post zich richten op groepsuitjes. Dit gaan zij doen onder het label: De Post Events.

Café de Post ligt in het hart van West Friesland en dit willen zij terug laten komen in de activiteiten. Op een leuke en ontspannen manier komen de geschiedenis en de schoonheid van de omgeving terug in bijvoorbeeld de puzzeltochten. Wij trachten ervoor te zorgen dat er zelfs voor de geboren Westfriezen wat nieuws tussen zit. Tevens wil De Post Events zich inzetten voor de dorpen Mid- en Oostwoud. Door activiteiten te organiseren bij de plaatselijk verenigingen, kunnen zij ook doorgroeien.

Dorpsveiling
De eerste stap daarin is het steunen van de dorpsveiling. Op 1 april wordt er in Café de Post de dorpsveiling georganiseerd. Bedrijven of personen konden kavels inleveren bij de organisatie, welke op 1 april geveild zullen worden. De opbrengst van de veiling wordt verdeeld onder projecten die Mid- en Oostwoud ten goede komen, zoals bijvoorbeeld een natuurschoolplein voor Basisschool De Koet of een overkapping over het peuterbad van Het Zwembad. Bij de dorpsveiling zal er drie keer een autorally puzzeltocht met catering van De Post Events onder de hamer gaan.

De aankomende jaren wil De Post Events groeien naar de evenementenlocatie van West-Friesland met verrassende en ludieke activiteiten, gecombineerd met lekker en goed eten en drinken uit de regio. Voor iedereen zal er iets naar gading tussen zitten. Voor meer informatie kan er gebeld worden naar De Post Events op 0229-508971 of kijk op www.depostevents.nl

Reageren via facebook