Medemblik Actueel.

Politie

Politie arresteert 2 mannen op verdenking inbraak Wervershoof

Wervershoof – De politie heeft twee mannen aangehouden op verdenking van een inbraak bij een winkel aan het Raadhuisplein. Rond 04.25 uur werd bij de politie gemeld dat er een inbraak had plaatsgevonden bij een zaak aan het Raadhuisplein en dat de verdachten in een auto waren weggereden. Het kenteken was deels bekend en de politie ging met meerdere eenheden op zoek naar de betrokken auto.

Op de N302 zagen politiemensen de bewuste auto rijden en wisten ze deze aan de kant te zetten. Na controle bleek dat de twee inzittenden, mannen in de leeftijd van 25 jaar en afkomstig uit Hoorn, konden worden aangemerkt als verdachten van de inbraak. Zij werden aangehouden, overgebracht naar het politiebureau en ingesloten.

De auto is in beslag genomen, evenals een aantal andere goederen die in de auto lagen.

De recherche zet het onderzoek voort.

Reageren via facebook