Andijker Bert Kuin al 40 jaar werkzaam bij AB Vakwerk

ZWAAGDIJK – Feest bij AB Vakwerk in Zwaagdijk. Bedrijfsverzorger Bert Kuin (63) is veertig jaar in dienst bij de coöperatie en werd woensdag door collega’s op kantoor in het zonnetje gezet met taart en bloemen.

De in Andijk woonachtige Kuin begon op 1 maart 1977 als bloemkool- en bollenexpert bij de toen nog Agrarische Bedrijfsverzorgingsdienst West-Friesland. In slappere tijden was hij werkzaam in de stalbouw. Kuin heeft in zijn loopbaan meerdere fusies van bedrijfsverzorgingsdiensten in Noord-Holland meegemaakt. Nog altijd gaat hij vol enthousiasme aan de slag bij de tuinbouw- en bollenbedrijven van leden en klanten. Bij enkele van deze opdrachtgevers is hij zelfs al meer dan dertig jaar kind aan huis,meldt onze nieuwspartner Rodi Media

Kuin werd in 1977 nog aangenomen door Piet Posch, één van de grondleggers van het huidig AB Vakwerk. De jubilaris kijkt met veel plezier en trots terug op de afgelopen veertig jaar en denkt nog lang niet aan zijn pensioen. “Ik doe dankbaar werk. Mensen zijn altijd blij als ik ze kom helpen. Ik voel me fit. Zoals het nu staat ga ik zeker niet kruipend de finish over. En dat maakt het nog altijd erg plezierig om te werken voor AB Vakwerk“, vindt Kuin.

Reageren via facebook