Medemblik Actueel.

Bijeenkomsten

Informatiebijeenkomst Duurzaamheid

MEDEMBLIK – De maatschappij verduurzamen doe je samen. De gemeente Medemblik wil haar verantwoordelijkheid hierin nemen. Onze doelstellingen zijn vastgelegd in het beleidsplan Duurzaamheid Medemblik (20-20-20) en we ontwikkelen al verschillende initiatieven. Op 1 maart organiseren we een bijeenkomst over Duurzaamheid.

We gaan graag in gesprek met ondernemers, maatschappelijke instellingen, verenigingen en initiatiefnemers op het gebied van duurzaamheid. Hoe kunnen we beter samenwerken? Welke innovaties kunnen we gebruiken? Welke rol verwacht men van de gemeente?

Tijdens de bijeenkomst verzorgt Marjan Minnesma, één van de meest invloedrijkste ‘duurzame’ Nederlanders, een inspiratiesessie. Zij werd met de stichting Urgenda bekend door haar initiatieven voor een versnelde transitie naar een energieneutrale samenleving. Minnesma is een boegbeeld van het streven naar een energietransitie in Nederland.

  • Datum: 1 maart 2017
  • Aanvang: 19.30 – 22.00 uur, zaal open vanaf 19.15 uur
  • Adres: Gemeentehuis in Wognum, Middengebouw
  • Dick Ketlaan 21, Wognum
  • Aanmelden: Stuur een mail aan miranda.laan@medemblik.nl

Reageren via facebook