15.5 C
Medemblik
28 mei 2020 12:26
Medemblik Actueel.

Themabijeenkomst gereformeerde kerk Andijk – God houdt van feest!

Andijk – 14 februari wordt er een bijzondere dienst gehouden in de gereformeerde kerk in Andijk. In deze dienst is het thema “God houdt van feest !” In de eerste boeken van de Bijbel zegt God regelmatig dat er feesten moeten worden gevierd, zodat iedereen bij Hem komt.

In Israël zijn ze die feesten door de eeuwen heen allemaal blijven vieren. In de kerk zijn we ze vergeten. De laatste jaren is er een beweging op gang gekomen in Nederland om die feesten ook in de kerk weer te vieren.  De feesten van Israël, zijn goed nieuws voor christenen. Want God laat zich juist tijdens de feesten in zijn hart kijken.  Bij God gaat geestelijk en feestelijk samen op. Er valt tijdens het vieren een hoop te leren. Voorganger is Drs.W. R. Vos van www.tovtraining.nl.

Muzikale medewerking wordt verleend door de band: “sound of Praise”.

Omdat het volgens God niet echt feest kan zijn zonder eten en drinken, gaan we na de dienst feestelijk samen wat eten en drinken om er letterlijk en figuurlijk wat van te proeven met bijbelse gerechten. Tijdens dit samenzijn is er ook gelegenheid tot gesprek en vragen. Opgave voor de maaltijd hoeft niet, maar is wel handig voor de planning. Dat kan via mail: jannyzwagerman@ziggo.nl of telefoon: 591524 Iedereen is van harte welkom op Middenweg 4 in Andijk om 17 uur.

Reageren via facebook