Schrijven en beleven voor meer veerkracht. Verhoog je mentale conditie in drie workshops

WERVERSHOOF – Wens jij meer veerkracht, energie en focus? Psychologe Lies Wouters en schrijver Mieke Koomen bundelen de helende kracht van schrijven en beleven in een drietal workshops in maart en april. Ervaar hoe schrijf- en belevingsoefeningen je mentale conditie verhogen.

In een drietal workshops leer je hoe je het eigen geluksgevoel kunt vergroten en omarmen. Naast een stuk wetenschappelijke achtergrond, ervaar je door schrijf- en belevingsoefeningen hoe je het gevoel van eigenwaarde positief kunt beïnvloeden.

Drie workshops, drie thema’s

Elke avond staat in het teken van een specifiek thema; respectievelijk dankbaarheid, levensverhaal en persoonlijke missie. Van draaglast naar draagkracht. Geef je op voor één of meerdere avonden via workshopveerkracht@gmail.com of bel naar Lies, 06-3949 0920 of Mieke, 06-2099 7607. Minimum aantal deelnemers is 6.

Over Lies

Lies Wouters, arbeids- en organisatiepsychologe, trainster en levensgenieter, bouwt vanuit de positieve psychologie aan het gevoel van geluk en eigenwaarde. ‘Uit onderzoek blijkt dat mensen die met een positief gevoel naar het verleden kijken en een open blik hebben op het heden, gelukkiger zijn. Belevingsoefeningen laten zien wat jij nodig hebt om geluk te ervaren én te creëren.’

Over Mieke

Mieke de Beer-Koomen, schrijver en verhalenverteller, kent de therapeutische werking van schrijven vanuit haar jeugd en past het nu toe in haar werk. ‘Schrijven over gebeurtenissen, zowel positief als negatief, biedt troost en vreugde. Het ordent je gedachten en brengt emotie terug waardoor inzichten ontstaan.. Of het nu om alledaagse dingen gaat of je diepste zielenroerselen, schrijven heelt en inspireert.’

  • Waar? Bed & Breakfast The Shire, de Gouw 8 in Wervershoof
  • Wanneer? 22 maart, 5 april en 19 april, van 19.30 tot 21.30.
  • Kosten? € 49,00 per workshop, € 130,00 voor drie workshops. (inclusief btw)
  • Wat?   * Laagdrempelige schrijf- en belevingsoefeningen
  • * Interactie met gelijkgestemden
  • * Huiswerk en tips om je veerkracht na de workshops verder te verdiepen
  • * Inzichten, veerkracht en zelfvertrouwen

Reageren via facebook