Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – in de ochtend nog wat sneeuw, in de middag droog

MEDEMBLIK – Vandaag valt er in de ochtend nog wat sneeuw of mogelijk neerslag in de vorm van regen of ijzel, in de middag wordt het droog en vanavond trekt zelfs de bewolking open en klaart het op. De middagtempertuur loopt op naar +3 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het oosten waardoor het een stuk kouder gaat aanvoelen. In de nacht naar maandag vriest net enkele graden.

Het weer voor maandag

Maandag is er veel ruimte voor de zon en is het droog. De temperatuur loopt op naar 6 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het oosten. In de nacht naar dinsdag vriest het wederom enkele graden.

Het weer na maandag

Dinsdag overdag een temperatuur van rond de 7 graden, de wind is matig en waait uit het zuidoosten later draaien naar het zuiden. Het is droog en de zon zal vrijwel de hele dag te zien zijn. Woensdag wordt het nog een stuk warmer met 10 graden in de middag, de wind draait naar het zuiden en voert warmere lucht aan. Ook donderdag zitten wij in de dubbele cijfers met de temperatuur en dan zal ook de nachtvorst verdwenen zijn.

Reageren via facebook