19.8 C
Medemblik
21 mei 2020 10:50
Medemblik Actueel.

Archieffoto

Irene Schouten valt tijdens WK massastart

ANDIJK – Irene Schouten heeft het niet gered op de massastart bij de dames tijdens het WK afstanden. In een kluwen van vrouwen waar werd geduwd viel Irene Schouten en schakelde zich zo uit voor de eindstrijd en de eindzege, deze ging voor het eerst naar de Zuid-Koreaanse Kim Bo-reum voor Japanse Tagaki en de Amerikaanse Heather Bergsma.

Schouten lijkt te vallen omdat een andere schaatster tegen haar schaats aan rijdt waardoor ze ten val is gekomen. Tegen de verslaggever van NOS zegt Irene dat het gewoon ontzettend goed ging en een domme fout maakte door binnendoor te gaan.  ‘Ik viel zelf, en ja natuurlijjk je zit allemaal op een kluitje maar ik had gewoon buitenom moeten gaan.’

Het moment dat Irene Schouten door een eigen domme fout valt en zichzelf uitschakelt voor de wereldtitel massastart.

Reageren via facebook