Roon Staal in De Kapel te Andijk

ANDIJK – In het weekend voor Valentijnsdag geeft Singer-Songwriter Roon Staal 3 Valentijns concerten. E­­en van de concerten vindt plaats in de Kapel te Andijk op zondag 12 februari 2017. Met zijn warme stem en prachtige pianospel zullen o.a. sfeervolle songs als Lady In Red van Chris de Burgh, Annie’s Song van John Denver, De Wereld Stond Heel Even Stil geschreven door Ina Eilander maar ook prachtige eigen composities als I Love You en Let Me Be Your Lover u in de stemming brengen van Valentijn.

Roon Staal woont en werkt zowel in Nederland als in het verre Oosten van Rusland. Een deel van het jaar verblijft hij in Vladivostok, waar hij ook aan zijn muzikale carriere werkt en geregeld concerten geeft. Zo gaf hij afgelopen jaar concerten in zowel Vladivostok als Khabarovsk in het Philharmonisch Concertgebouw.

In oktober jl. vond de vierde Oktobertour, voorheen Noord Nederland Tour plaats, en presenteerde hij zijn nieuwe verzamelalbum “Meditations Of A Singer-Songwriter”: 3 cd’s met 50 eigen composities van eerder uitgebrachte maar ook nog niet eerder verschenen werk vanaf zijn tienerjaren. Dit pakket is aangevuld met een tekstboek en LP met een speciale eigen selectie.

Het concert te Andijk begint om 15.00 uur. De zaal is een half uur voor aanvang geopend. Kaarten zijn te bestellen via www.roonstaal.com of via tel.nr. 06-30025992 of 0228-592957 De toegangsprijs is € 15,00.

Reageren via facebook