Medemblik Actueel.

Weerberichten

Weerbericht Medemblik – ’s ochtends kans op gladheid, later zonnige perioden

MEDEMBLIK – De dag start met kans op gladheid door aanvriezende nevel maar in de loop van de ochtend zal de zon wat meer te zien zijn waardoor de gladheid zal verdwijnen. De middagtemperatuur loopt op naar 3 graden bij een zwakke wind uit variërende richtingen. In de nacht naar maandag gaat het 3 graden vriezen.

Het weer voor maandag

Maandag neemt de bewoking weer de overhand en zullen wij de zon maar af en toe te zien krijgen. De middagtemperatuur loopt op naar 4 graden bij een zwakke wind die uit het zuidwesten waait. In de nacht naar dinsdag koelt het af tot net onder het vriespunt.

Het weer na maandag

Overdag temperaturen oplopend naar 6 graden, in de nacht lichte tot matige vorst, de wind is zwak, vanaf woensdag matig en waait uit het zuiden tot zuidoosten. Elke dag zal de zon ook regelmatig even te zien zijn maar de bewolking blijft toch wel de overhand houden. Kans op neerslag is nihil.  Kijken wij nog verder, richting februari dan is de kans dat het eerder 10 graden gaat worden dan dat Koning Winter terugkomt eerder aan de hand dan andersom.

Reageren via facebook