22.2 C
Medemblik
15 augustus 2020 00:49
Medemblik Actueel.

Weerbericht Medemblik – toenemende bewolking maar ook warmer

MEDEMBLIK – De dag start met aanvankelijk nog veel zonneschijn, maar vanuit het oosten komt een front met veel bewolking Nederland binnendrijven en die zal ons in de loop van de middag gaan bereiken. Ondertussen valt er aan de andere kant van het IJsselmeer dan al de eerste neerslag, maar bij ons blijft het nog zo goed als droog. Pas aan het einde van de middag neemt de kans op wat lichte neerslag toe.

De temperatuur loopt op naar 16 á 17 graden, een vrij normale temperatuur voor half mei en de wind blijft uit het noordoosten waaien maar draait in de avond/nacht naar het oosten en kan het ’s nachts wat licht gaan regenen. De temperatuur daalt vannacht naar 8 graden.

Vrijdag in de ochtend nog wat neerslag en met 15 graden is het iets frisser dan vandaag. De wind is vrij matig en waait uit het oosten. Zaterdag is het gedeeltelijk bewolkt, loopt de temperatuur op naar 20 graden. Zondag is het met 18 graden weer iets frisser.

Heeft u een tip of foto mail deze naar redactie@medemblikactueel.nl Vergeet er niet bij te vertellen waar de foto is genomen en waar het overgaat.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?