17.1 C
Medemblik
22 mei 2020 06:07
Medemblik Actueel.

Stichting vrienden van Safane winnaar donatieronde 2016!!

WOGNUM – Stichting vrienden van Safane heeft € 3.000,00 gewonnen in de donatieronde 2016 van rbi cares. Door de aanmelding van een van de vrijwilligers van de stichting heeft de stichting meegedaan aan de donatieronde van rbi cares. In december 2016 werd bekend gemaakt dat de stichting € 3.000,00 heeft gekregen door middel van deze donatieronde van Reed Business Information.

De Stichting ondersteunt financieel water projecten in Afrika met als focus Burkina Faso. Dit doet zij door het organiseren van een jaarlijkse rommelmarkt. Deze rommelmarkt vindt plaats tijdens het laatste weekend van september op zaterdag en zondag. Inmiddels is deze rommelmarkt bij velen bekend. De rommelmarkt wordt opgeluisterd met zang en muziek. Afgelopen jaar heeft de Wognumse singer-songwriter Joey Vriend opgetreden.

Op de rommelmarkt is voor iedereen wel iets te vinden. Je kunt het zo gek niet bedenken of de rommelmarkt heeft het! Graag halen zij de spullen die u kwijt wilt bij u thuis op. U kunt de organisatie bereiken via telefoonnummer 06-13319702.

 

Reageren via facebook