HUBO Kaagloop Wervershoof

WERVERSHOOF – Nog ruim een maand en dan is het alweer zover, 29 januari 2017 zal de HUBO Kaagloop voor de 30ste keer van start gaan. De kinderloop staat dit jaar in het teken van het Diabetes Fonds, we maken er een Diabeatit Run van, 75% van het inschrijfgeld gaat naar het goede doel.

Het Wervershover Kampioenschap: Als inwoner van de dorpskern Wervershoof ding je automatisch mee om de titel ´Snelste Wervershover´, er zijn 4 categorieën: man/vrouw en 5/10 km. Trainen in het donker? Doe even een lampje op! Reflectie is niet altijd voldoende…

Online inschrijven via www.kaagloop.nl.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.