12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 02:58
Medemblik Actueel.

seniorenwoningen medemblik

Medemblik sluit prestatieovereenkomst voor 100 huurwoningen voor 2020

MEDEMBLIK – Het college van de gemeente Medemblik heeft een prestatieovereenkomst gesloten met de woningcorporaties en huurdersverenigingen in de gemeente Medemblik waarin zij voor 2020 beloven 100 nieuwe huurwoningen te zullen gaan bouwen. De nadruk komt dan te liggen op huurwoningen voor kleine huishoudens en moeten levensloopbestendig zijn.

Verder is afgesproken dat er een onderzoek gaat komen naar de omvang van de doelgroep en hoeveel huurwoningen er op termijn nodig zijn om de kernvoorraad huurwoningen in stand te houden.

Lees ook: 93,9 miljoen euro voor nieuwe huurwoningen gemeente Medemblik

Ook is afgesproken dat men gezamelijk gaat optrekken als het gaat om leefbaarheid en wonen, welzijn en zorg en gaat men een sluitendende aanpak voor huisvesting van vluchtelingen met een verblijfsvergunning t/m 2020 instellen.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?