15.6 C
Medemblik
6 juli 2020 13:58
Medemblik Actueel.

Gruwelijk, dertig kalfjes dood bij schuurbrand Wieringerwerf

REGIO – Aan de Schervenweg in Wieringerwerf woedt brand in een schuur. Zeker dertig kalfjes zijn omgekomen in de vlammenzee. De brand is ontstaan in een elektrahuisje en overgeslagen naar de schuur ernaast. In het gebouw lag hooi en stro opgeslagen en leefden in ieder geval dertig kalfjes. Het voorste gedeelte van het gebouw is ingestort. 

Naast de schuur staat een stal met koeien. De brandweer probeert te voorkomen dat het vuur daarnaartoe overslaat. Volgens een getuige zou er een ontploffing zijn geweest. 

N240Hoogkarspel <> Hippolytushoef in beide richtingen tussen de weg naar Kreileroord en de weg naar Wieringerwerf wegafsluiting in verband met brand in de omgeving  Naar verwaching is de weg om 15:00 uur vrij.

Reageren via facebook