Medemblik Actueel.

Fotograaf uit Lambertschaag mishandeld na ongeval Slootdorp

REGIO – Bij een ongeval afgelopen zaterdagavond op de Schelpenbolwerk in Slootdorp is een automobilist met zijn auto tegen een boom aangereden waarbij de bestuurder lichtgewond is geraakt.

Na onderzoek door het toegesnelde ambulancepersoneel bleken de verwondingen van dusdanige aard dat de man niet naar het ziekenhuis hoefde worden gebracht. De auto zelf is total loss en is door een bergingsbedrijf weggesleept.

Fotograaf mishandeld

Het hele gebeuren kreeg nog een wrange nasmaak toen een 112-fotograaf die in opdracht van één van zijn opdrachtgevers ter plaatse was werd mishandeld door de vader van de automobist die tegen de boom was gereden. De man wilde niet dat er foto’s van het ongeval werden gemaakt en begon de fotograaf hard te duwen. De fotograaf denkt er over na om aangifte tegen de man te gaan doen.

Reageren via facebook