18.2 C
Medemblik
27 mei 2020 16:07
Medemblik Actueel.

Medemblik Actueel stapt over op nieuw reageer systeem

MEDEMBLIK – Per vandaag zijn wij overgestapt op een nieuwe manier van reageren op onderwerpen op Medemblik Actueel. Voorheen maakten wij gebruik van de Disqus mogelijkheid maar na beraad is er besloten om hier vanaf te stappen en gebruik te gaan maken van Facebook als reageer mogelijkheid.

De meeste bezoekers van Medemblik Actueel zijn afkomstig van Facebook en heel vaak hebben wij dan ook de vraag gekregen of wij het niet zo konden maken dat zij gewoon via het facebookaccount konden reageren op een onderwerp.

Maar ook regelmatig problemen met disqus hebben ons tot deze stap doen besluiten. De oude reacties zijn niet weg, deze worden zo snel mogelijk en waar mogelijk teruggeplaatst.

Reageren via facebook