Medemblik Actueel.

Ongevallen

Kettingbotsing A7 zorgde vanochtend voor veel verkeersellende

Regio – Vanochtend vroeg zijn op de A7 tussen Avenhorn en Purmerend diverse auto’s op elkaar geknald, dit zorgde voor urenlange overlast voor de overige weggebruikers.

De file liep op het laatst op tot 12 km en een extra reisttijd van ruim een uur. Het verkeer kon enkel gebruikmaken van de vluchtstrook omdat er twee rijbanen waren afgesloten. Het VID vroeg de overige verkeersdeelnemers dan ook om via een andere route naar Amsterdam te rijden.

Niet veel later was het ook raak bij Hoorn-Noord waar een aanrijding plaatsvond en ook daar voor overlast zorgde en of dat nog niet genoeg was kreeg een auto tussen Hoorn en Avenhorn pech waardoor er weer een rijstrook moest worden afgesloten wat weer een file van 2km tot gevolg had.

Of er gewonden bij deze ongevallen zijn gevallen is niet duidelijk, de politie onderzoekt beide ongevallen.

Reageer op dit onderwerp

X