12.1 C
Medemblik
1 oktober 2020 22:38
Medemblik Actueel.

Terughaalactie: USB lader power adapter, Model – AR1000, Airportkaart.nl

MEDEMBLIK – Er is geconstateerd dat de USB-lader power adapter van 5 W oververhit kan raken en een veiligheidsrisico kan veroorzaken. Het betreft het model AR1000, welke werden verkocht tussen 25 april 2016 en 21 november 2016.

Hierdoor kan er op termijn kortsluiting ontstaan bij het langdurig blootstellen aan de netstroom door onvoldoende isolatie en brand kan ontstaan en/of elektrocutie gevaar. Als u eigenaar bent van een USB POWER ADAPTER van het model AR1000, controleer dan s.v.p. of het modelnummer met uw USB-lader overeenkomt.

Als u in het bezit bent van USB POWER ADAPTER van het model AR1000, stop dan onmiddellijk met het gebruik ervan. Stuur uw oplader aan ons retour en u krijgt uw volledige terugbetaling van de aankoopsom retour binnen 14 dagen.

Dit is het retouradres

  • Airportkaart.nl
  • Moerplein 54
  • 4401HZ Yerseke
  • O.v.v. Retour AR1000 en uw ordernummer
  • Gelieve ook uw rekeninggegevens mee te sturen

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?