Medemblik Actueel.

Medemblik goed vertegenwoordigd bij districtsfinale bandstoten

LAMBERTSCHAAG – De dames van de biljartvereniging ’t Wagenwiel en B.C.L. verzorgen de districtsfinale bandstoten vijfde klas in café-restaurant ’t Wagewiel aan Noordeinde in Lambertschaag. De wedstrijden gingen gisteren van start.

De finalisten beginnen vanmiddag om 19.00 uur en zaterdag om 13:00 uur. De avondpartijen vangen aan om 19.00 uur. Deelnemers: Jan Hoogland uit Midwoud, Brian Bibo uit Grootebroek, Raymond Opzitter uit Medemblik, Ben Beemster uit de Weere, Jan Lankhorst uit Zwaag, Meindert Ligthart uit Lutjebroek, Niels Entius uit Hauwert en Niels Koper uit Midwoud. Reserve: Dirk Rustenburg uit Opperdoes,meldt Rodi Media. 

Het te maken aantal caramboles is 30, de bovengrens is 1,00. De biljarters strijden om een plaats in de gewestelijke finale op 20, 21 en 22 januari. Ook wordt een verloting gehouden met vele prijzen. Hoeveel? Raad maar. Wie het aantal raadt of dichtste bij het aantal zit, maakt kans op een prijs.

Reageren via facebook