Lezing ‘Vet ziek door ziek vet’ door dokter Frits van der Blom

ONDERDIJK – Een geweldige presentatie van Frits die op onnavolgbare manier uitlegt welke vetten je rustig kunt eten en welke je beter kan laten staan. Helder en duidelijk met goede alternatieven … en betaalbaar! Frits maakt korte metten met dure vis capsules en geeft een goed en betaalbaar alternatief . Alles wetenschappelijk onderbouwd …

  • Datum: 30 november 19.30 uur
  • Locatie: dorpshuis De Onderdijk
  • Toegang: € 10,– contant ter plaatse
  • Opgeven: mail naam, telefoonnummer en aantal personen naar lezing@ziggo.nl

Meer info over het onderwerp:

Natuurlijke verzadigde vetten zijn prima voor onze gezondheid, ook wanneer ze van dierlijke oorsprong zijn. Sterker nog: deze vetten zijn níet de oorzaak van vaatlijden!

Daarentegen zijn industrieel bewerkte en hoog verhitte oliën die we op een etiket vinden onder de schuilnaam “plantaardige olie” heel vaak slecht voor onze bloedvaten en kankerverwekkend. Je zou dus beter kunnen spreken van “kwaadaardige olie”!

“Gedeeltelijk geharde vetten” staan lang niet altijd als zodanig vermeld maar dienen tot elke prijs te worden vermeden! En dat terwijl dergelijke bewerkte producten vaak verkocht worden als “goed voor hart- en bloedvaten”. Dat is de wereld op zijn kop! Kennelijk worden we, meestal onopzettelijk, nogal eens verkeerd voorgelicht door hen “die het wel zullen weten, omdat ze er toch voor geleerd hebben”.

Wat is hier aan de hand?

Tijdens deze lezing wil ik proberen om meer duidelijkheid te geven over de betekenis en het juiste gebruik van de verschillende soorten vetten, want helaas is er heel veel onbegrip en desinformatie op dit gebied met vaak fatale gevolgen voor onze gezondheid.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.