Gewapende overval fietsenwinkel Wognum, daders zijn mogelijk van Somalische afkomst

WOGNUM – Een fietsenzaak aan de Kerkweg in Wognum is aan het einde van de middag overvallen. Het is nog niet bekend wat er precies is buitgemaakt. Een woordvoerder van de politie kan melden dat er niemand gewond is geraakt. De daders zijn nog op de vlucht en de politie is naar hen op zoek, onder andere met een helikopter. Er is ook een oproep via Burgernet gedaan. 

Het gaat om twee donker getinte mannen, tussen de 20 en 25 jaar oud, die geheel in het zwart gekleed zijn. Ze hebben kort zwart haar. De mannen zijn voor het laatst gezien toen ze richting de Zomerdijk liepen. Eén van hen is mogelijk van Somalische afkomst,meldt NH.

Mensen die de mannen zien worden verzocht de politie te bellen.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.