Auto boort zich in brugleuning Opperdoes

OPPERDOES – Aan het begin van de avond hebben een bestuurder en zijn vrouw ontzetend veel geluk gehad bij een ongeval in Opperdoes. Op het Westeinde raakte de bestuurder de controle over de auto kwijt en kwam naast de weg terecht. Een geluk bij een ongeluk, de auto bleef boven het water hangen dankzij de brugleuning die zich in de voorkant van de auto had geboord.

De brandweer heeft de auto kunnen vastzetten om zo de bestuurder en zijn vrouw uit de auto te redden. Over letsel bij de bestuurder en bij zijn vrouw is niets bekend. De politie heeft het ongeval in onderzoek, de vrouw liet weten dat haar man wel vaker geintjes met haar uithaald in de auto maar dat het nu dus niet goed afliep.  De auto is door een bergingsbedrijf weggesleept en is mogelijk total loss.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.