Benningbroek pakt uit met Winterfair.

BENNINGBROEK – Op zondag 27 november zullen Café de Roode Leeuw en Hertenhouderij ’t Keerpunt in het teken staan van een prachtige winterfair. De omgeving van beide gebouwen zullen worden omgetoverd tot een winterwonderland.

In het verleden was er altijd een kerstfair maar door de vele fairs in West-Friesland is er besloten om dit niet langer in december te houden maar in november. De organisatie wil u graag meenemen op een reisje langs de diverse kramen om zo inspiratie op te doen voor de aankomende kerst, er zullen voor belangstellenden ook workshops worden gegeven.

De organisatie hoopt ook nu weer op een grote opkomst om het evenement tot een succes te maken en natuurlijk staat er een grote pan met snert en heerlijke warme glühwein klaar voor de bezoekers van de winterfair.

De winterfair begint om 11:00 uur en duurt tot 17:00 uur en natuurlijk is de toegang helemaal gratis.