Medemblik Actueel.

Evenementen

NH, WEEFF en Medemblik Actueel pakken groots uit tijdens de Sinterklaasintocht Medemblik.

MEDEMBLIK – Aankomende zaterdag is het dan zover, de goedheiligman zet voet aan wal in Medemblik. Alleen niet zoals normaal ergens rond de klok van 2 uur, nee de STEM gaat het dit keer heel anders doen, namelijk ’s avonds.

Sinterklaas gaat dan worden ontvangen in een zee van lampjes wat de sfeer alleen maar ten goede komt. Om 17:00 uur komt Sinterklaas de haven van Medemblik binnenvaren maar om 16:30 uur kunnen de kinderen al terecht op de Oosterhaven waar Wiebertje Klob en Piet Diego aanwezig zijn om de kinderen al te vermaken, maar ook is er een team die de kinderen zullen schminken.

Na de aankomst  loopt de stoet kinderen samen met Sinterklaas en de vele Pieten via het centrum naar kasteel Radboud. Historische voertuigen, een Pietenband, Citytours, tuktuk met discopieten, Crescendo, drumband en majorettes maken de levendige lichtjesoptocht compleet.

Live op TV en Internet

Samen met Medemblik Actueel en de nieuwe regionale omroep WEEFF zal NH(RTVNH) groots uitpakken en de hele sinterklaasintocht live uitzenden op tv,internet en facebook. De uitzending start zo rond 17:15 uur en duurt tot 18:00 uur. 

De uitzending via WEEFF is ook via de tv te bekijken en wel via:

  • Ziggo Digitaal: Kanaal 45
  • Ziggo Analoog: Kanaal 21+
  • KPN, XS4ALL, Telfort (wit):
  • Kanaal 647
  • Telfort (zwart): XMS, Edutel, Fiber.nl, Stipte en Lybrandt:Kanaal 2127
  • Tele2: via het hoofdmenu

Swingend feest op het kasteel

Het grote Sinterklaasfeest op Kasteel Radboud zal losbarsten tussen 19.00 en 20.00 uur. In het restaurant van kasteel Radboud kunnen ouders een drankje nuttigen. Kaartjes voor het feest a €2,50 zijn nog verkrijgbaar bij Indoorspeeltuin FunFestijn en het Bakkerijmuseum.

Reageren via facebook