19 C
Medemblik
15 juli 2020 21:35
Medemblik Actueel.

Informatiebijeenkomst voor woningeigenaren in het lint

WOGNUM – Voor bewoners met een eigen woning in de lintbebouwing houdt de gemeente Medemblik op dinsdag 8 november een informatiebijeenkomst over Duurzame lintbebouwing. Juist omdat lintbebouwing beeldbepalend is voor het landschap in Medemblik, is duurzaam behoud noodzakelijk.

Duurzaam behoud gaat onder andere over het toekomstbestendig maken van de woning, meer comfort, zelf energie besparen en opwekken en een lagere energierekening. De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met het Duurzaam Bouwloket en de Regionale Uitvoeringsdienst Noord-Holland Noord en wordt mede mogelijk gemaakt door de provincie Noord-Holland.

Waar en wanneer?

  • Datum: dinsdag 8 november,
  • Tijd: van 19.45 tot 22.00 uur. Inloop vanaf 19.30 uur.
  • Locatie: gemeentehuis, (Middengebouw, Gemeentehuis)

Aanmelden
Inwoners met een huis in het lint kunnen zich aanmelden door een e-mail te sturen aan miranda.laan@medemblik.nlGeef ook aan met hoeveel personen u komt.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?