Weerbericht Medemblik – kans op een bui maar ook ruimte voor de zon

MEDEMBLIK – Het is vandaag een komen en gaan van buien afgewisseld door perioden met zon. De temperatuur blijft steken bij 11 graden en de wind is matig 4Bft en waait uit het zuidwesten. In de nacht naar donderdag koelt het af naar zo’n 6 graden.

Het weer voor donderdag

Het wordt morgen geleidelijk bewolkter maar het blijft zo goed als droog in Medemblik, met morgenmiddag kans op een regenbui. De temperatuur stijgt tot 11 °C en de wind is matig, windkracht 3. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 9 °C.

Het weer na donderdag

De komende dagen is het bewolkt en neemt de kans op regen af in Medemblik. De temperatuur daalt tot 6 °C overdag en 1 °C ’s nachts. De wind draait geleidelijk naar het oosten en is matig, windkracht 3. Vanaf woensdag neemt de kans op neerslag af en stijgt de temperatuur tot 10 °C overdag en 7 °C ’s nachts.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.