Medemblik Actueel.

Algemeen Rechtbank

Medemblikker(49) moet zich verplicht laten behandelen

MEDEMBLIK/ALKMAAR – Niels B.(49) uit Medemblik moet zich van de rechter in Alkmaar verplicht laten behandelen omdat hij volledig ontoerekeningsvatbaar is verklaard voor zijn daden en moet hij een kleine 2800 euro aan schadevergoedingen betalen aan zijn slachtoffer.

B. heeft in november 2017 een vriend in Hoorn zwaar mishandeld omdat deze hem geen 450 euro wilde geven, geld waarvan B. dacht dat zijn vriend hem die nog schuldig was. B. sloeg de man een gebroken oogkas, een gebroken neus en diverse (zware)kneuzingen over de rest van het lichaam,

B. ligt al jarenlang overhoop met diverse instanties,bedrijven en zelfs met zijn tandarts en zijn ex-vrouw en zijn ouders. Zelf zegt B. dat het stalken door medewerkers van Jeugdzorg de schuld is van zijn gedrag en dat de politie hem blijft achtervolgen en zelfs zijn telefoon afluisteren.. B. verdenkt de politie er zelfs van dat zij via zijn TV hem aan het bespioneren zijn en dat hij de medicijnen die hij moet nemen voor zijn psychoses hem geen goed doen vanwege de bijwerkingen.

Reageren via facebook