Weerbericht Medemblik – bewolkt, in de middag mogelijk een paar opklaringen

MEDEMBLIK – Vandaag overheerst de bewolking waaruit misschien een enkel spatje neerslag kan vallen maar veel zal het niet zijn. De middagtemperatuur loopt op naar rond de 16 graden bij een matige tot vrij krachtige wind uit het zuidwesten.

Het weer voor vrijdag

Het wordt morgen bewolkt maar droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 15 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt en koelt het af tot ongeveer 12 °C.

Het weer na vrijdag

De komende dagen wordt het geleidelijk zonniger en blijft het droog in Medemblik. De temperatuur daalt tot 12 °C overdag, ’s nachts is het ongeveer 9 °C. De wind draait geleidelijk naar het noorden en is matig, windkracht 3. Vanaf dinsdag neemt de kans op zon weer af en daalt de temperatuur tot 10 °C overdag en 5 °C ’s nachts.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.