Weerbericht Medemblik – in de ochtend regen, in de middag opklaringen

MEDEMBLIK – Vanochtend is het eerst nog zwaarbewolkt en valt er geregeld wat neerslag, in de middag breekt de bewolking en komt de zon zo af en toe ook even tevoorschijn. De middagtemperatuur loopt op naar 19 graden bij een vrij matige noordwestelijke wind. In de nacht naar vrijdag daalt het kwik naar 13 graden.

Vrijdag ook nog een dag met geregeld een bui en is het met 16 graden aan de frisse kant. De wind draait van noordwest naar west en neemt toe naar matig tot vrij krachtig. “s nachts daalt het kwik naar 13 graden en zijn er opklaringen.

Het weekend verloopt droog maar is er wel veel bewolking. Overdag temperaturen van 18 graden op zaterdag tot 20 graden op zondag. Op beide dagen staat er een matige tot vrij krachtige wind uit het zuiden/zuidwesten op zaterdag en uit het westen/zuidwesten op zondag.

Na het weekend blijft het vrij rustig nazomerweer met overdag temperaturen rond de 20 graden, in de nachten dalend naar 14 graden. Op woensdag is er een kans op een enkel spatje regen.

Voor meer weer, kijk op de website van ons weerstation

Reageren via facebook