17.5 C
Medemblik
14 juli 2020 06:37
Medemblik Actueel.

Opperdoes krijgt snelheidsremmende maatregelen op de Nieuweweg, Almersdorperweg en het Zwartepad

OPPERDOES – Maandag 31 oktober starten de voorbereidende werkzaamheden voor de snelheidsremmende maatregelen in de 30km-zone op de Nieuweweg, Almersdorperweg en Zwartepad in Opperdoes.

Op verschillende plaatsen komen wegversmallingen en de kruising bij de Spar wordt aangepast.

Afgesloten

Van 7 tot 11 november zijn de straten afgesloten voor verkeer. Woningen zijn wel bereikbaar, dat geven we met borden aan. Op 10 en 11 november zijn er asfalteringswerkzaamheden op de kruisingen De Kaag-Almersdorperweg, Nieuweweg-Noorderpad-Burgemeester Pierhaagelaan en Nieuweweg-Sportlaan. Er wordt één kruising tegelijk geasfalteerd. Als u aan deze kruisingen woont, kunt u op deze dagen enige tijd geen gebruik maken van uw oprit. Hebt u uw auto op deze dagen nodig, parkeert u deze dan op een andere plek.

Vragen?

Met vragen kunt u terecht bij René Voors van de gemeente Medemblik, afdeling Openbare Ruimte, tel: (0229) – 85 60 00.

Werkzaamheden Almersdorperweg Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier (HHNK)

Tegelijkertijd voert het HHNK asfalteringswerkzaamheden uit op de Almersdorperweg van 5 tot 11 november. De werkzaamheden van het HHNK en de gemeente worden tegelijk gedaan en onderling afgestemd, zodat er zo min mogelijk hinder is. Voor meer informatie over het werk aan de Almersdorperweg kunt u terecht bij het HHNK: www.hhnk.nl.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?