20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 01:02
Medemblik Actueel.

Kings of Leon tribute band in Hèt Café van Wervershoof

WERVERSHOOF – Kings of Leon mag geen onbekende naam meer zijn bij de muziekliefhebber. Het is zelfs zo dat deze band een tributeband verdiend. Zover zijn ze al. En wat een platen hebben ze gemaakt! ‘Sex on Fire’ is uiteraard de bekendste maar daarvoor waren nog veel meer mooie platen. En daarna ook weer. En ja, dan ontstaat er bijna automatisch een tributeband. Dan is het geen moeilijke keuze om deze band, ‘Only by the Night’ op vrijdag 28 oktober op te laten treden in Hèt Café van Wervershoof.

Dit viertal ervaren muzikanten, met hun liefde voor zowel de oudere ‘rammelrock’ tot aan de latere ‘stadionrock’ van Kings of Leon, zijn klaar om de podia te beklimmen. Naast de grote hits als ‘Sex on Fire’ en ‘Use Somebody’ komen ook tracks als ‘Taper Jean Girl’, ‘On Call’ en ‘Temple’ aan bod. Met het juiste gevoel voor sound en performance is ‘Only By The Night’ een must op ieder poppodium en festival.

Deur van Hèt achterCafé open om 21:30 uur en de entree is natuurlijk gratis voor al dit moois.

Reageren via facebook