20.7 C
Medemblik
22 mei 2020 01:19
Medemblik Actueel.

5 jaar ‘WIJ’ in Wervershoof

WERVERSHOOF – Wij is 5 jaar geleden gestart als een groep enthousiaste jongeren; Jaap, Pieter, Iris, Mascha en Laura, die het uitgaan in de regio weer op de kaart wilden zetten. In samenwerking met ’t Fortuin werd zo’n vijf keer per jaar een gezellige avond uit georganiseerd voor iedereen vanaf 18 jaar uit de regio Wervershoof, Onderdijk en Andijk.

Inmiddels zijn we vijf jaar verder en is deze groep nog altijd even enthousiast, maar net iets minder jong. Gelukkig zijn er in de loop der tijd wel drie nieuwe, jongere, leden toegevoegd aan de groep, namelijk Silvia, Pjotr en Loraine. Nog altijd is het hoofddoel om een gezellige avond uit te organiseren. De ene keer op een zaterdagavond met een dj of live muziek, de andere keer met een vrijmibo of een high wine/high beer. Zaterdag 29 oktober viert Wij zijn 5-jarig jubileum en we hopen dat iedereen die in de afgelopen 5 jaar een Wij-feest heeft meegemaakt, dit gezellig met ons mee komt vieren.

Voor deze speciale gelegenheid openen we om 21.30 uur de deuren van de zaal. De muzikale ondersteuning wordt ditmaal verzorgd door Beatz and Bartenders. Dit zijn 3 goeduitziende barmannen in combinatie met een DJ. Zij zorgen ervoor dat het een groot feest gaat worden. En… wie jarig is trakteert! Van 21.30 uur tot 23.000 uur mag je daarom gratis komen drinken en er is een cadeauboom met leuke cadeau’s! De entree is 6 euro incl. garderobe (geen kaartje nodig).

Laten we er met zijn allen een ouderwetse Wij avond van maken, Wij heeft er zin in! Tot de 29e! Heb jij suggesties of opmerkingen? wijgaanuit@live.nl / Facebook: wijgaanuit

Via: De Binding

Reageren via facebook