Opa en oma instuif op BS. De Piramide Andijk

ANDIJK – Dit jaar stond de Kinderboekenweek in het thema van opa’s en oma’s voor altijd jong! Er is op de Piramide intensief met dit thema gewerkt. We hebben geschreven, ontdekkingen gedaan, oude voorwerpen onderzocht, getekend, geknutseld, en we zijn op excursie geweest naar Sorghvliet.

Voor de kleuters kwam een juf van de bibliotheek in de klas. Maar het allerleukste was het vrijdagochtend jongstleden. Bijna alle opa’s en oma’s kwamen op bezoek en werden ontvangen door de leerlingenraad. Daarna gingen zij met hun kleinkinderen allerlei spelletjes doen, voorlezen, knutselen, kopje koffie of thee en limonade drinken in de zaal.

Ook kon er naar oude filmpjes gekeken worden zoals de dikke en de dunne….Weet u nog? In een ander lokaal konden de kinderen interviews afnemen met opa Kees, opa Hans, oma Toos en oma Hetty!

Kinderen, juffen en grootouders hebben genoten!

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.