Medemblik Actueel.

Evenementen

‘Kom erbij Festival’ Medemblik in teken van eenzaamheid

MEDEMBLIK – Op zaterdag 1 oktober wordt tussen 14:00 en 18:00 uur in de Ridderstraat in Medemblik het ‘Kom erbij Festival’ gehouden.  Op diverse plekken in de Ridderstraat zullen optredens plaatsvinden en op het hoofdpodium bij St. Martinus zullen ook een keur van artiesten hun beste beentje voor zetten.

Het festival staat in teken van de week tegen de eenzaamheid. Eenzaamheid is een groot maatschappelijk probleem. Meer dan een miljoen Nederlanders voelt zich sterk eenzaam. En al loopt de één meer risico op eenzaamheid dan de ander, iedereen kan op enig moment in zijn leven met eenzaamheid geconfronteerd worden.

Het ‘Kom erbij Festival’ wordt mogelijk gemaakt door: Coalitie Erbij, het Rode Kruis afdeling Medemblik, Seniorenvereniging Medemblik, KBO, Bewonerscommissie Valbrug en Sint Martinus, Sint Martinus, St. MEE en de Wering, Verenigingsgebouw St. Pieter, Omring, Wijkteam Medemblik, Jongerenwerk Medemblik, Basisschool Maria Bernadette en het Wijkteam Medemblik Midden.

Reageren via facebook