12.5 C
Medemblik
8 juli 2020 03:14
Medemblik Actueel.

Andijk krijgt dan eindelijk zijn lang beloofde zendmast

ANDIJK – Het heeft heel wat voeten in de aarde gehad en voor een deel van de inwoners van Andijk blijft het nog steeds een overbodig ding, maar voor het grootste deel van de inwoners wordt de KPN-zendmast met open armen ontvangen en kunnen zij dan ook eindelijk van 4G gebruik gaan maken.

KPN heeft al sinds 2014 een vergunning om in Andijk een mast te plaatsen om de laatste witte vlekken in de gemeente Medemblik weg te poetsen maar tot grote ergenis van een grote groep Andijkers deed KPN hier niets mee. 

Verwacht wordt dat zodra de mast er staat ook de andere providers ruimte op de mast gaan huren om ook hun klanten snel mobiel internet te kunnen gaan aanbieden.

Reageren via facebook

Uw banner hier?Uw banner hier?