Chantal Feenstra zoekt vrijwilligers voor Huttendorp Medemblik

MEDEMBLIK – In de kernen rondom Medemblik is het al jaren een enorm succes, elke zomer weer kunnen de kinderen van 6 t/m 12 jaar het niet afwachten tot in hun dorp Huttendorp weer van start gaat.

Nu heeft Chantal Feenstra het idee opgepakt om ook voor de jeugd in Medemblik een Huttendorp te gaan organiseren in de zomer van 2017, maar om dit van de grond te krijgen is er heel veel werk nodig, werk wat zij niet alleen kan doen. Voor de honderden dingen die moeten worden geregeld zoekt zij daarom ook vrijwilligers maar ook een penningmeester voor het bestuur van de stichting die verplicht is bij dit soort evenementen.

Wie zoekt Chantal allemaal:

  • Ze zoekt mensen die een facebookpagina willen bijhouden over het huttendorp
  • Ze zoekt iemand die de mail wil bijhouden
  • Ze zoekt minimaal 4 vrijwilligers per school die willen zorgen dat er informatiebrieven worden geleverd en die het aanspreekpunt op hun school willen zijn. Binnen de kern Medemblik zijn dit het Koggenschip, de Meridiaan, De Maria-Bernadette school en de Jozefschool.
  • Ze zoekt vrijwilligers die willen helpen met het in kaart brengen van kinderen die wel in de kern Medemblik wonen maar hier niet op school zitten (speciaal onderwijs bv)
  • Maar ook zoekt zij vrijwilligers die actief meehelpen tijdens het Huttendorp volgend jaar zomer.

Maar het belangrijkste is natuurlijk het materiaal om hutten van te bouwen, hout, pallets, spijkers,hamers en een lokatie waar Huttendorp kan plaatsvinden.

Voor meer informatie mail naar huttendorpmedemblik@gmail.com of bel met Chantal Feenstra op 06-21507914. In haar eentje red Chantal dit nooit dus meld je aan en bezorg de kinderen van Medemblik volgend jaar zomer een paar geweldige dagen.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.