Karel Schoenaker nieuwe directeur Recreatieschap Westfriesland

REGIO – Het Recreatieschap Westfriesland heeft een nieuwe directeur. Karel Schoenaker (1984) zal deze functie gaan bekleden in combinatie met de functie beleidsmedewerker. Hij volgt Robert Reus op die tot juli directeur/bestuurssecretaris was van het Recreatieschap.

Karel werkt al sinds november 2007 bij het Recreatieschap en gaf de laatste jaren al leiding aan een deel van de organisatie. Het bestuur van het Recreatieschap heeft met het vertrek van Robert Reus besloten de functie bestuurssecretaris los te koppelen van de directeursfunctie. De functie van directeur is met de aanstelling van Karel nu gekoppeld aan die van de beleidsmedewerker. Op korte termijn wordt ook duidelijk wie de nieuwe bestuurssecretaris van het Recreatieschap wordt.

Het Recreatieschap heeft in totaal tien vaste medewerkers; vier medewerkers op kantoor en zes in de buitendienst. Ook wordt personeel ingehuurd, waarvan een collega jaarrond via WerkSaam.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.