Weerbericht Medemblik – bewolkt, later kans op onweer

MEDEMBLIK – Vandaag is het veel al bewolkt en is er kans op wat gespetter, maar in de middag, begin van de avond neemt de kans op een pittige onweersbui inclusief  hagel en rukwinden wel sterk toe. De wind is matig 3BFt en waait it het noordoosten later draaiend naar het zuidwesten.

Het weer voor zondag

Het wordt morgen geleidelijk zonniger en het blijft droog in Medemblik. Morgenmiddag stijgt de temperatuur tot 26 °C en is de wind matig, windkracht 4. Morgenavond is het bewolkt met kans op onweer en koelt het af tot ongeveer 23 °C.

Het weer na zondag

De komende dagen zijn er opklaringen en neemt de kans op regen af in Medemblik. Het is 20 tot 25 °C overdag en de temperatuur ’s nachts daalt tot 12 °C. De wind is matig, windkracht 3.

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.