13.2 C
Medemblik
23 september 2020 01:13
Medemblik Actueel.

WonenPlus komt met unieke aanbieding, duofiets, plezier voor twee.

MEDEMBLIK – De zon schijnt en alles groeit en bloeit. Hoe leuk is het om buiten te zijn en samen een rondje te fietsen? Misschien kent u iemand die minder mobiel is en zelf niet meer kan fietsen. Hebt u wel eens gedacht aan een duofiets?

In het gemeentehuis in Wognum staat een elektrische duofiets die u gratis kunt lenen voor een dag, of eventueel langer. De fiets is van de ‘inwonende’ samenwerkingspartners, ‘WonenPlus’. De duofiets staat in gebouw Noord, waar de publieksbalies zijn.

Hoe werkt het?
Als u de fiets wil gebruiken, kunt u bellen met WonenPlus: – 0075 140 (op werkdagen tussen 9.00 en 16.30 uur). U hoeft hiervoor geen abonnee te zijn van WonenPlus. Ophalen en terugbrengen kan elke ochtend van 9.30 tot 11.00 uur bij WonenPlus in het gemeentehuis, gebouw Noord.

Reageren via facebook

Uw banner hier?
Uw banner hier?