Taartenvolleybaltoernooi Wieringerwerf

REGIO – Het volleybalseizoen bij Volleybal Vereniging Wieringermeer start dit jaar extra feestelijk. De vereniging bestaat 25 jaar en dat wordt gevierd. De komende periode staan er verschillende acties op het programma. Maar allereerst wordt dit zilveren jubileum gevierd met een taartentoernooi op 29 augustus 2016. 

Van 19:00 uur – 20:00 uur Jeugd van 7 tot 16 jaar en van 20:00 uur – ± 21:30 uur Volwassenen vanaf 16 jaar. Iedereen mag mee doen! Geef je dus snel op door een mail te sturen naar vvwieringermeer@live.nl. Je kunt je individueel of in een team opgeven.

Er zijn geen kosten aan het toernooi verbonden. Met de start van het toernooi starten wij ook met een actie om onze club een nieuwe look te geven.

Wij hopen daarom graag op een donatie.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.