Medemblik Actueel.

Midlake American Car Meet AFGELAST!

REGIO – Door de voorspelde weersomstandigheden op zondag heeft de organisatie moeten besluiten om het Midlake American Car evenement te moeten aflasten.

De organisatie baalt behoorlijk dat na een lange tijd van voorbereiding het evenement toch nog op het laatste moment moet worden afgelast. Regen is één ding, maar de weersvoorspellingen voor zondag worden alleen maar erger. Onweer, veel wind en veel regen: veel unieke autobezitters hebben al afgezegd.

De organisatie heeft nog gekeken of er kon worden uitgeweken naar een loods maar dat bleek op deze korte termijn niet te regelen en dus werd definitief besloten het evenement af te gelasten. Maar in 2017 staat er gewoon weer een Midlake American Car Meet op de agenda.

Reageren via facebook