Medemblik Actueel.

Medemblik

Drie woningen aan de Kleingouw 1 in Andijk

MEDEMBLIK – De gemeente Medemblik maakt haast met het wijzigen van het bestemmingsplan ‘Dorpskernen III’ voor het perceel Kleingouw 1 in Andijk. Op de plaats waar voorheen het tankstation van Marees was gevestigd komen drie woningen maar daarvoor moet het bestemmingsplan worden aangepast van ‘Bedrijf – Verkooppunt van motorbrandstoffen’ naar ‘Wonen’.

Als er geen bezwaren of zienswijzes binnenkomen dat zal de aanpassing per direct ongewijzigd worden vastgesteld en kan de projectontwikkelaar de drie woningen gaan bouwen.  Veel inwoners van Andijk ergeren zich groen en geel aan de huidige situatie van het oude Marees terrein. Hier komt dan met deze wijziging een einde aan.

Lees ook: VVD wil duidelijkheid over toekomst Mareesterrein

Reageren via facebook