Vitasys wint aanbesteding Trinitas College

ZWAAGDIJK-OOST – De aanbestedingscommissie van het Trinitas College in Heerhugowaard heeft Vitasys B.V. uit Zwaagdijk-Oost gekozen als ICT-adviseur en leverancier van ICT-producten en -diensten. Dit is het resultaat van een openbare Europese aanbesteding die aan Vitasys is gegund. De opdracht omvat het leveren en onderhouden van ICT devices voor leerlingen, docenten, het ondersteunend personeel en diverse randapparatuur zoals presentatiemiddelen. 

De heer Heijnen, directeur van het Trinitas College, is blij met het resultaat: “We zochten een leverancier met affiniteit binnen het onderwijs en zijn blij met de uitkomst van de aanbesteding. Niet alleen omdat we Vitasys kennen als een betrouwbaar partner maar ook omdat we hiermee een regionaal bedrijf aan ons binden en zo een bijdrage kunnen leveren aan de werkgelegenheid in onze regio.”

Trinitas College

Het Trinitas College is een Scholengemeenschap voor Gymnasium, (tweetalig) Atheneum, Havo en Vmbo in Heerhugowaard. De scholengemeenschap telt ongeveer 3400 leerlingen die onderwijs volgen op twee locaties: Han Fortmann (Vwo, Havo) en Johannes Bosco (Vmbo).

Over Vitasys

Vitasys is een ICT-partner met kennis van zowel Microsoft- als Google omgevingen. Zij ondersteunt en begeleidt haar klanten proactief, efficiënt en doelgericht. Daarnaast biedt Vitasys een breed pakket aan producten en diensten die zorgvuldig worden gekozen. Of het nu gaat om de leerlingen, de docenten of het ondersteunend personeel; mensen staan altijd centraal in alle oplossingen die Vitasys creëert.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.