Dierenambulance Hoorn herkent zich niet in negatieve reacties.

MEDEMBLIK – De Dierenambulance Hoorn herkent zich niet in het verhaal van Franca Sengers over de kittens die ronddwaalden bij de Deen Supermarkt in Medemblik.

In een reactie laat de Dierenambulance weten dat er 3 dagen en nachten een vangkooi stond voor deze kittens op het terrein van Deen in Medemblik. Met de medewerkers van Deen was een afspraak gemaakt om deze kooien in de gaten te houden en zodra de kitten erin zou zitten direct te bellen.

Lees ook: Medemblikse Franca Sengers boos op Dierenambulance Hoorn

De woordvoerster van de Dierenambulance zegt: ,,Wij zijn gebeld, dat er een kitten met de moederpoes (ook wild/schuw) in de kooi zaten. Deze zijn opgehaald en er is een nieuwe vangkooi met eten terug geplaatst. Omdat de kittens door de medewerkers van de supermarkt niet meer gezien waren hebben wij na 3 dagen in overleg met de bedrijfsleider van Deen de vangkooi weggehaald. .

De Dierenambulance Hoorn vind het dan ook vervelend dat haar vrijwilligers in een kwaad daglicht worden gezet. ,,Zij rijden door heel West-Friesland om dieren op te halen en te verzorgen,” zegt de woordvoerster van de Dierenambulance Hoorn.”

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.