Camping Veerhof genomineerd voor beste camping van Noord-Holland

OOSTWOUD –  In het radioprogramma van NH, NH Spitstijd met Jeanne Kooijmans en Peter Maarsen wordt elke maand een ‘beste van Noord-Holland’ gekozen. Deze maand is het de beurt aan ‘de beste camping van Noord-Holland’ en vandaag werd bekend dat Camping Veerhof in Oostwoud deze nominatie ten beurt is gevallen.

De aandragers van de nominatie roemen de camping om de privacy, de rust, de netheid en gezelligheid. Cor en Ria Spijker van Camping Veerhof waren dan ook blij verrast toen zij vanochtend in het radioprogramma de nominatie te horen kregen.

Cor en Ria Spijker zijn de tiende generatie Spijker die de boerderij ‘Veerhof’ bewonen, sinds 1760 is de plaats een ‘Spijkerplaats’ en Cor en Ria zijn verkocht aan deze plek waar ze rust en veel groen vinden.

Aan het einde van de maand kunt u gaan stemmen op de beste camping van Noord-Holland..

Reageren via facebook

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.