Oldtimers maken ritjes in Oldtimers

WOGNUM – Lions Clubs ‪‎Opmeer‬ en ‪‎Hoorn‬ organiseerden zondag 29 mei voor de 15e keer de oldtimerstoertocht door West-Friesland. ‘Oldtimers in Oldtimers’ is de gedachte van deze toertocht. Deze editie voor bewoners van Sweelinckhof in Wognum en De Horstenburgh in Obdam. Eén van de passagiers is de 25 mei 97-jarig geworden mevrouw Loos uit Wognum,meldt onze nieuwspartner OnsWestfriesland

De stoet van auto’s verzamelden zich zondagmiddag bij Sortiva/Roele de Vries in Wognum. In twee groepen gaan de auto’s naar de verzorgingstehuizen in Wognum en in Obdam. Daarna werd er getoerd door Westfriesland. De tocht eindigde bij Restaurant de Nadorst in Blokker voor een kop koffie met wat lekkers. En twee optredens. Van zangeres Kelly en cabaretier Piet Zee.

Reageren via facebook

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.