Medemblik Actueel.

Algemeen

Schommelen boven het water, de STEM wil het mogelijk maken.

MEDEMBLIK – Helpt u mee ‘THE FLOATING SWING’ te realiseren voor waterrijk West-Friesland? Op het crowdfundplatform van West-Friesland ‘Het lukt ons’ kunt u uw bijdrage leveren door te doneren voor dit duurzame waterstatement. De tijd dringt en de spanning stijgt…

Het is de bedoeling dat de schommel wordt gelanceerd tijdens het familie-event ‘Medemblik Nautiek’ op 28 mei aanstaande. Het innovatieve Medemblikker bedrijf Fishflow ontwikkelt de ‘Floating Swing’. De waterschommel is vooral te gebruiken op evenementen in waterrijke gebieden en in havens in West-Friesland. 

Voel je vrij en blij boven het water
Op de waterschommel voel je je vrij als een vogel boven het water. Ultiem wordt ‘the Floating Swing’ als deze wordt aangedreven door de schommelbeweging, maar dan spreek je over de doorontwikkeling; de beweging drijft de schommel aan en maakt ‘m voortvarend.
Het beheer van de waterschommel is in handen van het kersverse eventbureau ‘Waterzooi’ van Hetty Damen en Monique Dignum. Zij bekostigen het onderhoud om ‘m na het STEM evenement ‘Medemblik Nautiek’ te verhuren.

Drijvend uithangbord
De schommel pimpen met verleidelijke slogans, geënt op de relevante boodschap van een event, maakt het een prachtig en goed zichtbaar uithangbord voor merken. A ‘huge’ waterstatement, zeker door de afmeting van het gevaarte.

Voor de schommel is € 8.000 nodig. Hoe geweldig zou het zijn als zoveel mogelijk mensen willen helpen om de ontwikkeling en deze aanschaf te kunnen realiseren voor waterevents in West-Friesland! Doet u mee? Ga naar www.hetluktons.nl en doneer!

Reageren via facebook